Jump to Navigation

vanaf nu officieel usher dealer

vanaf nu officieel usher dealer

Met gepaste trots kunnen we melden dat we officieel Usher dealer zijn geworden! 

En binnenkort kunnen de prachtige producten hier bewonderd worden.

Usher Audio TechnologyUsher is opgericht in 1972 als reparatiebedrijf voor high-end audio apparatuur uit het buitenland. Ze waren het eerste bedrijf in Taiwan dat de beschikking had over een uitgebreid arsenaal aan geavanceerde meetapparatuur. In 1979 werden als eerste producten onder de naam Usher een klasse A voor- en eindversterker geintroduceerd. 
Deze werden al snel een verkoopsucces in Taiwan.
Vanaf 2001 was Usher aanwezig op de Consumer Electronics Show om het buitenland kennis te laten maken met hun produkten. Het heeft even geduurd, maar nu stromen wereldwijd de positieve reacties binnen. Dr. Joseph d'Appolito is een internationaal erkend expert op het gebied van luidsprekers. Hij heeft luidsprekerbouwers over de gehele wereld geadviseerd. 
Ook is de populaire middentoner - tweeter - middentoner opstelling door hem uitgevonden. Bij Usher is hij verantwoordelijk voor het ontwerp van de meeste luidsprekers, van de 6 serie via de exclusieve Dancer serie tot de absolute referentie de Horn D-2.Usher combineert perfect klinkende en afgewerkte produkten met een vriendelijk prijskaartje. Dit wordt bereikt door efficiente productie in een hagelnieuwe fabriek in Taiwan, zonder te bezuinigen op kwaliteit!