Jump to Navigation

prijsuitreiking straight wire rhapsody s interlink

prijsuitreiking straight wire rhapsody s interlink

De prijsuitreiking vond plaats op 5 januari 2011

N.a.v. de Straight Wire prijsvraag vond op 5 januari 2011 de prijsuitreiking plaats. De gelukkige winnaar van de Rhapsody S was Esther Vittoria! Esther en haar vriend Albert-Jan vonden het juiste antwoord en het was Esther die de stoute schoenen aantrok en er ook daadwerkelijk een mailtje aan waagde. Ja heren, er bestaan nog audiofiele vriendinnen!

De Straight Wire Rhapsody S interlink kon bijna niet beter terechtkomen dan bij Esther en Albert-Jan want de sluitpost op hun imposante stereo-installatie waren de interlinks, die al zo’n 10 jaar oud waren. Fotograaf Eddy en ikzelf hadden ook een primeur, wij werden getrakteerd op verse koffie en Stevie Ann over de net ingespeelde Audiovector Si3 Avantgarde Arreté luidsprekers in het hoogglans wit, de eerste set in Nederland! De gevestigde orde mag wel uitkijken met zo’n nieuwe luidspreker concurrent; de afwerking van de luidspreker is namelijk van een zeer hoge kwaliteit, ik was dan ook echt onder de indruk.

De rest van de set bestaat uit een Exposure 3010S geïntegreerde versterker (mid/hoog), Exposure 3010S eindversterker (laag) met daartussen een Van den Hul D 102 V special interlink, Exposure 3010S cd-speler waar nu de Rhapsody interlink aan hangt en Van den Hul CS-122 triwire luidspreker kabels.

Al met al dus een zeer imposante set en het moet gezegd worden, Stevie Ann stond in de kamer te zingen… Ik ben benieuwd hoe de Straight Wire Rhapsody S het in deze setting gaat doen en houd jullie zeker op de hoogte.