Jump to Navigation

PLY 3.4 S per mtr
supra
PLY 3.4 S per mtr
SUPRA PLY is een kabel met lage weerstand die gebruik maakt van puur tin om zo het ”skin-effect” en overgangsvervorming te ondervangen. Tin versmelt aan koper zonder enige ”diodische” barrière en biedt bescherming tegen corrosie - ideaal voor 12Volt en buitengebruik. Waar de meeste audiokabels uiteindelijk beschadigd raken, heeft SUPRA Ply geen last van oxidatie. Hoogwaardige plastics en uitgekiende coatings die niet uitdrogen door ouderdom of intensief gebruik dragen hier zorg voor. Kabels met zilveren of koperen geleiders leiden aan complexe oxidatie. De semigeleidende ”diodes” tussen de aders worden door tests niet waargenomen, maar zien eruit als een hoge capaciteit voor muzieksignalen. Dit veroorzaakt energieopslag/vrijkomen van cycli, hetgeen normaliter niet wordt waargenomen bij de standaard tests, maar hoorbaar is bij muziek. Dit probleem kan ook omschreven worden als de elektronenstroom die gevangen zit in de aders en wegdraait van de directe route.Andere Voordelen: De rechthoekige geleider van SUPRA Ply is rond afgewerkt om bij installatie het steken in de meeste regulaire connectoren te vergemakkelijken. De vierkante buitenkant is goed geschikt voor plaatsing in de meeste huizen. SUPRA Ply zit gewonden op rol, zoals dunnere kabels, hetgeen makkelijk werkt.
supra
PLY 3.4 S per mtr

De afgeschermde SUPRA Ply 3.4/S combineert lage inductantie en vertinning met afscherming, hetgeen resulteert in een high- end luidsprekerkabel van topkwaliteit. De straling van niet afgeschermde luidsprekerkabels is vaak sterker dat die van gewone stroomkabels.
De afgeschermde luidsprekerkabels van SUPRA geven minder storing op laag-niveau circuits, ingangen en interlinks.
De afscherming zorgt voorts zeer effectief voor het niet oppikken van interferentie van hoge frequenties.
Het minimaliseren van interfererende velden is aan te bevelen in alle vaste installaties waar computers meer en meer een alledaagse aangelegenheid geworden zijn. Gevoelige netwerken met belangrijke informatie beheersen allerlei processen.
Tegelijkertijd hebben multiroom opstellingen vaak de audio-, video-, data- en luidsprekerkabels dichtbij elkaar door muren en/of plafonds lopen.
Ook moeten de biologische effecten van elektrische en magnetische velden nauwlettend in het oog worden gehouden.